Foscarini lampen

Het Italiaanse merk Foscarine kent zijn oorsprong in Napoli, mede door de invloed van de Napolitaanse top designers kent de verlichting van Foscarini een zeer eigenaardig karakter. Door de invloed van materialen, designs en kleuren wordt een lamp een op zich zelf staande creatie die zijn weerga niet kent. Ze laten zich inspireren door vormen die ontstaan in een lavalamp en vormen die uit de natuur komen. Koop uw Foscarine lamp in onze webshop!

Verschillende soorten design

Een ontwerp van Foscarini lampen heeft altijd een bepaalde twist, denk hierbij aan een lamp met 3 poten in plaats van de gebruikelijke 4 of bijvoorbeeld een schuine lampenkap. Er wordt gebruik gemaakt van vele technieken om elke straaltje licht weer tot een kunstwerk te vormen. Wie houdt van klassiek modern, waar een leuke draai aan is gegeven, moet dit topmerk zeker eens overwegen! Foscarini lampen zijn dus een echte toevoeging voor de moderne huiskamer.

Voordelen

De website van LampenVerlichtingOnline.nl heeft nagenoeg de gehele collectie tot zijn beschikking, dat is dan ook het voordeel van online winkelen. U kunt in een beperkte tijd erg veel zien doordat u gemakkelijk door de tabbladen heen manoeuvreert. Kies voor onze lage prijs met een optimale service en haal de Foscarini lamp in huis waar u zo naar op zoek was!