Arcitone verlichting

Het Nederlandse merk Philips heeft verschillende soorten collecties, ze geven daarom elke soort collectie een eigen naam. Deze collectie van verlichting heeft de naam Arcitone gekregen, in deze collectie draait het vooral om spotverlichting. Arcitone verlichting bestaat uit singlehead spots, maar ook lampen met meerdere koppen. Om een optimaal gebruiksgemak te realiseren zijn de koppen van de lampen verstelbaar en te sturen naar elke richting waar u graat licht wenst. Verlicht uw kamer met de Arcitone verlichting van Philips

LED-lampen

Alle Arcitone modellen zijn voorzien van LED-lampen wat zorgt voor een optimale kwaliteit en een laag verbruik. Een LED lamp is energiebesparend en gaat een stuk langer mee. De lArcitone lampen zijn uitstekend te gebruiken in een werk omgeving doordat de lampen makkelijk verstelbaar zijn in richting en sterkte. Tevens zijn ze aantrekkelijk geprijst!

Eenvoudig te bestellen

Wacht daarom niet langer en bestel uw nieuwe lamp op LampenVerlichtingOnline.nl en profiteer van alle voordelen die onze webshop u te bieden heeft. Wanneer u besluit om een lamp te bestellen uit de collectie van LampenVerlichtingOnline.nl, krijgt u automatisch 2 jaar garantie en profiteert u automatisch van de 14 dagen niet goed geld terug regeling!